Bedrijfsgegevens

  • Shandong Xinkaite Bearing Co., Ltd.

  •  [Shandong,China]
  • Type Business:Fabrikant
  • Main Mark: Afrika , Oost Europa , Midden-Oosten , Oceanië , West-Europa
  • Exporteur:11% - 20%
  • certs:ISO9001
  • Beschrijving:Heavy Mining Conveyor,Lager voor zware mijnbouwtransportband,Zware lading mijnbouw transportband

Shandong Xinkaite Bearing Co., Ltd.

Heavy Mining Conveyor,Lager voor zware mijnbouwtransportband,Zware lading mijnbouw transportband

Huis > Product List > Lager transportband > Transportband Trommellager > Sferisch Roler-lager voor zware mijnbouwtransportband

Sferisch Roler-lager voor zware mijnbouwtransportband

Delen op:  
    betaling Type: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. orde: 1 Piece/Pieces

Basis informatie

Model: 22200 22300 Series

Rollend lichaam: Rollagers

Het aantal rijen: Dubbele

Buitenafmeting: Groot (200-430mm)

Materiaal: Bearing Steel

bolvormig: Aligning Bearings

Load Richting: Radiaal Lager

Material: Chrome Steel GCr15

Application: Conveyor Pulley/industrial Machine

Feature: Long Life

Seals Type: Open

Bore Diameter: 50-280 Mm

Outside Diameter: 90-500mm, 90-500 Mm

Width: 23-mm, 23-155 Mm

Cage: Brass/Iron

Weight: 0.75-153KG

Additional Info

verpakkingen: 1) neutrale pakket & houten pakket 2) Kartonnen pakket + pallet 3) Houten pakket + pallet 4) Als klant verzoek

produktiviteit: 50000 Pieces/day

merk: XKTE / OEM

vervoer: Ocean,Land,Air

Plaats van herkomst: Shandong, China

Capaciteit van de levering: 50000 Pieces/Day

Certificaat: ISO9001:2015

GS-code: 84823000

Haven: Qingdao,Shenzhen,Guangzhou

Beschrijving

Sferische rollagers worden gebruikt in elk aspect van mijnbouw. Ze zijn essentieel voor de machineprestaties en bevinden zich op plaatsen die vaak moeilijk toegankelijk zijn. XKTE gebruikt de nieuwste ontwerppraktijken om lagers van optimale kwaliteit te leveren. Wij maken gebruik van zware, machinaal bewerkte messing kooien, geoptimaliseerde oppervlakte-afwerkingen en rollerontwerpen voor soepele prestaties en een lange levensduur. De CA-serie is met name geschikt voor toepassingen die onder zware of schokbelastende omstandigheden werken.

Heavy Mining Conveyor


VOORZIEN ZIJN VAN:

koperen kooien Sferische rollagers hebben een veel hogere weerstand tegen lijmen, om deze reden, zelfs in moeilijke omstandigheden, wanneer de smering onvoldoende is, maken ze lagers mogelijk om de levensduur van de nominale levensduur te bereiken. Door het ontwerp van sferisch rollager kunnen de rollenrijen in het rollager op verschillende snelheden draaien, waardoor het lager grote niveaus van lineaire afwijking kan absorberen. Sferische rollagers hebben een hoog radiaal belastingsvermogen, dat vooral geschikt is voor werkzaamheden onder zware belasting, hoge schok- of trillingsbelasting en slecht uitgelijnde belastingen, maar zich niet kan veroorloven tot zuivere axiale belasting.


Bearing For Heavy Mining Conveyor22230 Ca W33 Spherical Roller BearingBearing For Gold Mining

SOORTEN:

Door de eisen van klanten, XKTE kan verschillende structuren van sferisch rollager, zoals de structuur van het staalplaatmetaalkader (C-type), de structuur van de messings stevige kooi (type CA / M-type) aanbieden

Spherical Roller1

Sommige sferische rollagervarianten kunnen zijn voorzien van geperforeerde buitenring en oliegroefkenmerken in hun ontwerp om gemakkelijker smeren te vergemakkelijken en hun levensduur te verlengen. met het achtervoegsel W33 of H.



TOEPASSING:

Sferisch rollager is verkrijgbaar met zware rollen en kooien die geschikt zijn voor extreme toepassingen, zoals trillingsschermen. Mijnbouw transportband machine en mijnbouw transportband katrol. In dit soort agressieve operationele omgevingen is het bolvormige rollager het enige type dat een acceptabele levensduur levert. hebben over het algemeen een langere levensduur dan andere lagers.

Bearing For Conveyor Pulley


Special: XKTE - kogellagers en wentellagers in transportbandtechnologie
XKTE is de specialist in wentellagertechnologie voor de mechanische toepassing van doorlopende transportbanden.

Of het nu bulktransport of transportband voor algemene lading is, wij hebben de juiste oplossingen voor uw vereisten. Applicatie-geoptimaliseerde wentellagers van XKTE beheersen alle uitdagingen: sterk verschillende temperaturen, vocht, stof, vuil, evenals vermindering van ruis en trillingen.
Bend Pulley Conveyor

Zelfrichtende kogellagers die worden gebruikt voor lichte katrolschijven, terwijl sferische rollagers verkrijgbaar zijn met zware rollen en kooien die geschikt zijn voor extreme toepassingen, zoals trillingsschermen.


Sferisch rollager

Serie 222 .., 223 .., 230 .., 231 .., 232 .., 239 .. 240 .., 241 .., CA / CC / W33

Spherical Roller Bearing For Pulley Structure

Over ons:

Shandong Xinkaite Bearing Co., Ltd. is een professionele fabrikant van transportbandrollagers, gespecialiseerd in de productie van lagers voor de bulkmaterieeloverslagindustrie en voor het leveren van allerlei transportbandloosrolcomponenten. onze lagers worden gebruikt in meerdere toepassingen, waaronder: mijnmachines, draagrollen en omgekeerde rollen en trommelkatrol. Onze fabriek is gevestigd in Yandian van Liaocheng op het vasteland van China, beslaat een oppervlakte van 18.000 vierkante meter, geregistreerde handelsmerken "XKTE".


En er zijn vele vaste partners op lange termijn van ons binnen de gebieden gecentreerd door de industrie van de rol van de transportbandrol. Omdat ons bedrijf geleidelijk groeit, van ruw tot druk, hebben we een one-stop productielijn opgezet, met 50000 stuks per dag geproduceerd op onze geautomatiseerde productielijnen. alle producten worden vervaardigd volgens de GB-normen of in overeenstemming met uw specifieke vereisten.

Factory New


Onze service:

1. Volumeproductie en grote voorraden, stabiele kwaliteit

2. OEM wordt ondersteund

3. Kleine bestelling accepteren

4. Verschillende merken

5. Breed scala van toepassingen

6. Snelle levering

7. Ons bedrijf dringt aan op de "eerste kwaliteit, krediet eerst" bedrijfsideeën en onze productspecificatie is goed gefundeerd. We hebben een goede reputatie op de internationale markt door onze perfecte service en voldoende aanbod.

Inpakken


Packing New

Product Categorie : Lager transportband > Transportband Trommellager

Product afbeelding
  • Sferisch Roler-lager voor zware mijnbouwtransportband
  • Sferisch Roler-lager voor zware mijnbouwtransportband
  • Sferisch Roler-lager voor zware mijnbouwtransportband
  • Sferisch Roler-lager voor zware mijnbouwtransportband
Communiceren met de leverancier?leverancier
Kevin Zhang Mr. Kevin Zhang
Wat kan ik voor u doen?
chatten Nu